Tydliga målsättningar.

2021 är ett år då jag vill sätta mer tydliga målsättningar. Det är något jag tror gör att jag kommer prestera bättre, inte för att bra prestation är ett krav jag har men mer i tanken att om jag når dessa mål kommer jag må bättre. Så jag ska försöka skriva ner vissa av dem här. Vissa av dem har jag redan nämnt tidigare så viss repetition. Men tänker det är bättre att samla dem här.

 • Skaffa en stabilare ekonomi
  Jag har sedan 2019 haft utmaningar ekonomiskt. Jag har dels bytt jobb några gånger och haft ostabila anställningsformer. Så 2021 är året då jag vill sluta tänka på pengar hela tiden. Detta är något jag inte är så orolig över egentligen eftersom jag snart börjar en ny anställning där jag kommer jobba heltid. Men en stabil ekonomi betyder också möjligheten att tänka mer långsiktigt med sparande och investeringar. Något jag egentligen aldrig haft så bra koll på men som jag tänker jag ska sätta mig in i nu.
 • Ta hand om min fysiska kropp bättre.
  Jag ska börja röra på mig mer, stretcha och äta bättre. Enkla saker kanske, jag kom väldigt långt med detta 2020 och tänker att jag bara låter denna utveckling rulla på. En sak jag tänkte försöka lägga lite extra fokus på i år är just flexibilitet. Att skaffa bättre hållning osv. Men vi får se, finns inga riktigt konkreta planer på hur jag ska uppnå detta just nu.
 • Ta hand om mitt psyke.
  Detta är mycket svårare att definiera. Men jag är en grubblare av rang och har lätt för att oroa mig så tänker att jag ska försöka ta tag i det. En sak jag börjat med lite smått är meditation, vi får se om detta fungerar för mig. En annan sak är just dessa texter. Att kunna skriva av mig när jobbiga saker händer och då lämna dem bakom mig är något jag tror kommer göra mycket för hur jag mår.
 • Göra saker jag tycker om.
  2020 var ett år då det var svårt att göra det man gillade. Man satt mest hemma. Inte för jag ogillade det men jag tror starkt på att göra mer roliga saker, att bli en Ja-sägare. Inte oroa mig över att missa saker utan bara göra saker jag gillar och ha roligare.
 • Fokusera på det jag vill bli bättre på.
  Jag har lovat mig själv att satsa mer på fightingspel i år. Jag ska inte hålla på och grubbla över vad jag vill göra med min fritid. Idag la jag undan massa tankar om att bolla flera saker samtidigt. Jag skrev om detta igår. Men 2021 är året då jag siktar på Diamond i SFV kanske? Eller TGP i tekken 7. Inte bestämt mig. Kanske jag börjar spela GG strive. Jag vet inte. Poängen är iallafall att jag ska ta mina hobbys på större allvar och försöka genomföra de målsättningar jag kommer fram till istället för att försöka göra allt. Bli en specialist istället för en mångsysslare.

Detta är bara några av grejerna och vissa saker kan nog vara lite otydliga men eftersom jag skriver detta för mig själv så spelar det inte så stor roll.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.