Saker jag fyller mitt liv med just nu.

The Perfect tower II

Jag har alltid varit en person som lätt fastnar i genren som ofta kallas för incremental games. Spel som ofta kräver väldigt lite. Du klickar på några knappar och så ser du på siffror stiga. Jag spelar ofta flera stycken samtidigt, förvänta er ett längre inlägg om detta i framtiden, men på senaste har jag spelat ett nytt som heter The Perfect Tower II. Det är kanske inte det bästa men det finns en del roligt de gjort med det. Man kan spela det gratis på denna länk.

https://games.fs-studios.com/games/perfecttower2

Pangeapanga

Super Mario Maker 2 är ett spel jag spelat en del och jag har kollat mycket på när folk spelar otroligt svåra banor i detta spel. Det finns en person jag kollat lite extra på och det är Pangea. Han är charmig och otroligt duktig på spelet. Finns något lugnande av att se han springa in i vad som först ser ut som en omöjlig vägg för att sen klara dessa ofta enligt mig omöjliga banor.

Jujutsu Kaisen.

Jag har inte något att säga om denna serien egentligen. Det är en bra shounen jump-manga. Kommer det bli något jag minns om några år? Jag vet inte. Men den är underhållande. Jag gillar även hur karaktärerna är designade i den. Finns att läsa i manga+-appen på din favoritenhet.

Jujutsu Sorcerer | Jujutsu Kaisen Wiki | Fandom

Lofi chill beats.

Egentligen känner jag att hypen kring ”lofi beats” osv är lite för stor. Men ändå samlar jag just nu i en lista på spotify mina favoriter. Jag har nämnt innan att NKOHA har gjort det album jag lyssnade mest på 2020. Men för någon dag upptäckte jag denna låt som är helt fantastisk. Detta är ett ämne jag kommer komma tillbaka till också.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.