Nytt år. Nya utmaningar

Idag är det den första dagen på 2021. Jag raderade nyss ett inlägg från 2019 där jag skrev att jag sökte jobb. Det har varit en ganska jobbig tid sedan dess att jag blev av med mitt jobb i slutet av 2019. Inte minst för att det är otroligt jobbigt att vara arbetslös. Men även för att jag inte riktigt visste vad jag skulle ta mig till när 2020 blev det år det var.

Jag lyckades efter en del tid iallafall få ett extrajobb och har under andra halvan av 2020 sakta börjat plocka upp mig själv ur det hål jag trodde jag fastnat i för att nu 2021 kunna säga att jag äntligen fått ett nytt jobb som jag tror kommer passa mig perfekt. Jag är så glad över denna nya möjlighet.

Men med ett nytt år så kommer även nya möjligheter till förändring. Jag började 2020 med att försöka ta tag i min hälsa, något som gick bra till en början. Jag ska försöka igen nu under 2021 men vi får se. Förhoppningsvis kommer det gå bra.

Men den största förändringen jag velat göra med mitt liv är det som ni läser nu. Jag hade velat hitta ett sätt att skapa och uttrycka mig igen. Jag tror jag kommer må bättre om jag har ett utlopp för mina tankar men har så länge känt att jag har inte orkat skapa något. Men tack vare nya möjligheter så är planen nu att försöka skriva av mig hur jag mår, men även annat, här på denna ”blogg”. Tanken är också att jag då ska kunna dela med mig av musik jag lyssnat på, videos jag tycker är bra och spel jag spelat. Allt för att kunna sakta men säkert känna mig mer bekväm i att producera ”content” som jag själv vill skapa. För produktion har aldrig varit problem, men lusten har saknats. Jag hoppas detta kommer gå bra.

Så för er få personer som kanske hittar hit. Tack för ni läst. Längre fram kanske jag kommer berätta mer om någon slags större plan jag har för 2021. För det sug att göra saker som jag hade när jag var yngre börjar sakta komma tillbaka.

Som avslutning kan jag länka er till det album jag lyssnat mest på under 2020. Varför det blev så vet jag inte riktigt.

NKOHA – DESPAIR

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.