En plan för 2021

2019 skulle vara mitt år, 2020 skulle vara året jag gjorde comeback. Ja det gick som det gick med de åren. 2019 bytte jag jobb och slutade med en period av arbetslöshet. 2020 började med arbetslöshet och slutade med en konstig period. Men 2021, här hoppas jag iallafall att jag kan få känna mig nöjd. Jag har på senare dar tappat intresset av att känna mig lyckad. Jag vill mer bara klara mig och göra de där små sakerna som gör mig nöjd.

Men vad ska jag göra 2021 då? Jag har nyligen tackat ja till ett nytt jobb i en ny bransch. Så för min karriär är planen att ”överleva”, om man får skämta så.

Men utöver det så är det denna hemsida som är planen. Jag har en tanke att kanske inte dagligen, men så ofta som det går, skriva texter om saker jag uppskattat på senaste tiden. Jag har svårt att skapa saker själv nu så därför kommer jag skriva om vad andra skapar. Det kan vara en youtubekanal, en manga eller en podd. Allt är möjligt. Mest bara för att sakta men säkert känna mig bekväm med att uttrycka mig.

Parallellt med detta så kommer denna sida fungera som något slags bollplank där jag kan uttrycka mina känslor för att lättare hantera dem då 2020 blev ett år då jag likt många andra hade det lite jobbigare. Att då sätta ord på dessa känslor är något jag tror kommer vara gynnande för mig själv. Men förhoppningsvis kommer det inte bli huvudfokuset.

Så denna hemsida, blogg, dagbok eller vad man nu ska kalla det kommer bli som när man tar en fika med mig. Jag berättar vad för popkultur jag konsumerat på senaste.

Finns det inga andra målsättningar för mig 2021? Jo då, som jag nämnde igår så ska jag försöka ta hand om mig själv bättre. Både fysiskt och psykiskt. Äta bättre, oroa mig mindre och göra mer saker som gör mig glad. Jag har också mer långsiktiga visioner av vad jag vill göra någon gång i framtiden. Exempelvis vill jag kanske börja streama på twitch. Något jag gjorde lite under 2020 tillsammans med föreningen jag är med i. Vi streamar när vi spelar fightingspel och det vill jag göra mer av 2021. Jag kanske kan börja göra youtube-content av det material jag gör här med, eller en podd kanske. Oklart. Men jag jobbar just nu på dels självförtroendet men även suget av att göra mer sådant. Så vi får se vad det blir av det.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.